zondag 24 juni 2012

Reflectie op de gehele periode 3.3 & 3.4

Ik heb deze minor gekozen omdat ik eerder stage heb gelopen bij een touroperator van Noodreizen, het is een gespecialiseerde busreis touroperator. Dus ik dacht dit sluit mooi aan met de minor E-touroperating. 


De eerste periode had ik heel weinig verstand van alle social media termen en hoe je om moet gaan met social media op het zakelijk gebied. Maar door alle gast-, colleges, literatuur en project heb ik kennis kunnen opdoen. 
Ik heb wel veel geleerd, vooral met het strategisch beleid op het gebied van social media. Hoe je deze strategieën kan implenteren voor social media. Ik denk niet dat ik te actief wil zijn op social media voor mijn toekomstige baan. 


Ik vond het heel goed dat de gastcolleges werden gegeven, zo kregen wij een indruk hoe het te werk gaat in de reisbranche. 


Ik heb de herkansing van de kennistoets behaald en de casustoets in één keer. Ik vond dat de casustoets veel mee te maken had met het project 'strategisch beleid'. Ik ben tevreden met de geschreven adviesrapporten, alleen jammer genoeg dat wij heel weinig contact hadden met D-reizen. Ik zie het zo, for everything happings for a reason. Heel raar dat ik dit misschien zeg maar ik heb 'respect' gekregen voor social media. 


Mijn volgende minor die ik ga volgen is Destination management, hopelijk gaat die mij ook bevallen.


Nu ga vakantie vieren!! Ik wil Marco, Karen, Gijs, Lars en de andere Gasten bedanken voor alle leerzame lessen. Ik heb veel geleerd over social media.


Hartelijk bedankt en veel leesplezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten